lauantai 6. heinäkuuta 2013

Mittailuista perustuksien tekoon

Meille taitaa tulla ihan hirmu iso tupa...ainakin kun mittausapuna hinaili mittanauhaa yli 17 metriä, niin huuteluluksi meni toselle mittarin päähän.

Varmat virityksen....keskellä silti pro-laser-mittausväline (minähän en niinkään tiedä taas härpäkkeen nimeä tai miten se toimi... mutta kovasti se piipitti!)
Rankkojen mittailujen jälkeen minun on hyvä vähän haaveilla ja mielessä  vaikka maisemoida tulevaa pihaa...naapurista voi käydä hakemassa inspiraatiota... tässä taas yksi (tällä kertaa salakuva) heidän pihastaan.


Rönsyilevä ruusupuska.... myös naapurin. Hieman rehottaa ;)

 Täällähän on jo edistytty! Mietintä tauko on aina hyvä pitää.


Talon tassun muotti valmistuu.

Nyt kun minäkin olen taas tullut takaisin seisoskelemaan tontille niin on  välillä  hyvä tarkistaa taas mitat.


Keiju taas tanssimassa tontilla :)


Sitten joku ehti jo valaa anturaan betonit, kun kävin töissä. Taas ripotellaan siunasta talolle! Uskotteko moisiin orbeihin?


Odotin että  kissa, peura tai siili olisi käynyt painamassa tassut märkään betoniin, en malttanut olla tietenkään kokeilematta saisiko tikulla vielä raaputettua jotain höpsöä kuivuvaan pintaan.

Yksi ilta taas saapuu... malttaisko tuo rakentaja tältä päivältä lopettaa...

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva seurata teidän Tonttulandian edistystä. Hieno sun ikuistettu höpsötys kivijalassa. Orbeista en ole varma, mut siunauksiin uskon vahvasti. ; ) Niitä läjittäin teille siihen kotiin.

    VastaaPoista
  2. Voi hyvänen aika, miten tää blogspot on mun kanssa niin sukset ristissä, olen ehkä neljä iltaa koittanut saada teksti sekä kuvat tasan vasemmalle, mutta ei...aina jossain alkaa teksti rivit hyppimään kuvan viereen ja muuta sekavaa...voiko tää olla vaan niin vaikee? Tämän jälkeen kopsasin koko setin tekstiohjelmaan, muotoilin sen sielä ja kopipastetin sen tänne takas :D ...Luulin että kaikki on nyt siistissä rivissä niin sitten tulikin viestiä että kuvat eivät näy täällä. Päivitin tänä aamua taas kaiken uudestaan. Nyt noi kuvien välit on ihan pielessä ja tekstit lähtee omille teilleen. mitä ihmettä!? Ja niin tunkkaisen yksinkertaisen kun olen yrittänyt tästä rakentaa niin tuntuu että kaikki on pielessä... Ärräpäitä lentää, mutta no onneksi ongelmat ovat tälläisiä vaan tällä kertaa.
    Onneksi tonttulassa on muutakin elämää kun taistella blogin kanssa ;)

    VastaaPoista