tiistai 16. heinäkuuta 2013

Taloa pystyyn


Itse ei ehtinyt kello seitsemältä, kun aamukahvia hörppiä ja katsella mörskän ikkunasta kun nosturi tuli paikalle. Kun olimme vetäiseet kaurapuuron napaan, oli jo toinen seinä menossa paikoileen. Nopeaan tahtiin siis nosturista laitettiin seinä kerrallaan paikoileen ja kello 9 oli talossa jo isoimmat seinät paikallaan!
 Nosturista nousee paloja kuin köyttä.
 Plumps paikalleen!Sielä killuu kuistin seinä korkeuksissa, näytti olevan taitava nosturin käsittelijä, kun sai jopa puiden yli nostettua elementtejä. 
Hyvä, että jotain "isoja" puita pystyi säilyttämään, kaikilla tuntuu olevan oletuksena, että tontin toivotaan olevan pelkkä sorakenttä, jonka keskelle on helppo laittaa talo ja uudet istutukset sitten myöhemmin plantaagenilta.


 Kaksi rakennusmiestä, nosturikuski ja rekkamies. Niissä oli tehokas tiimi!
 Alkaa näyttämään jo taloltamme!
 Sisältä.
 Katossa on vielä hommaa. Toivottavasti työmiehet saavat loput duuninsa hoidettua huomenna yhtä ripeästi kuin tänääkin, niin päätää laittamaan taloa suojaan eli tekemään kattoa. Lisää pukkaa siis hommia...
Iltapäivällä hiljeni hommat. Masa käy heti tarkistamassa työmiesten laadun ;)

3 kommenttia:

 1. Mahotonta! Meilkein taikaa meikeläis silmin ; ).
  Näyttää olleen vielä hyvä sää, että saatte talon kuivana. Onnea! Lisää ONNEA!

  VastaaPoista
 2. Mitäs sitten on tapahtunut? Jatkokertomukseen lisää osioita odottaen. :)

  VastaaPoista
 3. Taas näyttää verkkaseen vain jotain huomaatonta syntyvän, vaikka sielä kovasti aherretaan ;) No sai silti uuden postauksen kerättyä :)

  VastaaPoista