sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kolme yötä jouluun on...

Ainakin niin siinä laulussa sanotaan...en laskenut, kun eilen kannettiin tavarat uuteen taloon :)
Tältä näytti aamulla! Kuusi toki ensimmäiseksi kuntoon, vaikka kaikki laatikot on vielä levällään. Ja ah! Meidän (kummankin) ihan uusi sohva! Ei olla omistettu, kuin käytettyjä en tätä, että ehkä se oli jo aikakin satsata ihan omaan köllöttelyvaltakuntaan, eipä tässä ole moista kapistuta nähty meidän huushollissa muutenkaan vähään aikaan, kehtaako siinä edes istua ;)

 Vähän raotusta taas kesken eräiseen...no eipä se keittiö taida hetkeen valmistua, kun valitsemissamme kaapinovissa on toimitushidasteita...mutta taitaa sopia meidän tyyliin.
 Keittiön pelarquutapetit <3 p="">
 Vanhojen mattojen koko ei oikeen täsmää :D Kaikki vanhat tavarat näyttää ihan hupsuilta vielä täällä uudessa tilassaan ja näyttää kaipaavan uudistusta ja makeoveria.
 Pimeimmästäkin pimeimmän marraskuun jälkeen on joulukuussa ollut muutama kaunis auringonpaiste. Naapurin rouva oli tehnyt meille kauniin kranssin...ilo laittaa se uuteen oveen koristeeksi :)

 Vessasta tulee fiini!
 Vielä kerran sohvan fiilistelyä.
 Vanhantyylin uudet tapetit. (Masan työhuone.)

 Siinä sitä muuttokuormaa, ehkä helpoin muutto koko mitä on ollut :) Yleinsä prosessoin muuttoa viikko tolkulla ja silti muuttopäivät on yhtä hulabaloota, nyt kaikki meni omalla painollaan ja pakkasinkin vasta suuren osan muuttopäivänä :D (tosin monessa varastossa on vielä tavaraa säilössä.)

4 kommenttia:

 1. Kaunista on <3 kun vierashuone ja muut puitteet on valmiina, niin me tullaan sit teille muutamaksi yöksi kylään :)
  Onnea ihkaomasta uudesta sohvasta, olette sen ansainneet! Värihän on just hyvä koiraperheeseen ;) -AH-

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Onnea omaan uuteen kotiin! Joulun aikana nähdään! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa, jouluksi uuteen kotiin :) ONNEA! Kyllä ne tavarat ja matot vielä paikkansa löytää.

  VastaaPoista