perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulun odotusjännitystä...


Pörrö se köllettelee vielä meidän möksässä kuusen alla...mutta jotain kummaa on tekeillä...Kiireistä on ollut niin kuin varmaan korvatunturilla tähän aikaan...selvitteleeköhän se Joulupukki miten maksetaan ennakkoveroa, Alveja ja mistä niitä rahakkaita diilejä saadaan koko ensivuodeksi? Tässäpä siis ensimmäinen viikko yrittäjänä takana! :) Kuvaamataito Suvi Kari on startannut! Kuvitusta ja graafista suunnittelua omalla herkällä tyylilläni ja ammattitaidollani luotuna. Saa tilata töitä :)


Tässä  myös jouluterveiseni eli korttipajani tuotoksia tältä syksyltä. 
Kortit myös maailmanlaajuisesti kaupan Etsyssä:

 Niin mutta mikäs se on kuumottavin aihe mitä Bastutomtella tapahtuu?...Päivitykset laahaa jälkijunassa jo kuukausi tolkulla ja vain tontut taitaa tietää missä mennään. Pääsemmekö uuteen kotiin jouluksi? Kovasti sitä tässä toitettu kesästä asti, että jouluksi uuteen kotiin... Montako yötä jouluun?

Vaan mitäs tämä on....Kuvaamataito tarvitsee työhuoneen....tämä ei ole ainakaan möksästä ;) 


 Kuulin kyllä, että "liian keskeneräistä...ei saa kuvata!" Mutta innostus on liian suurta! Kyllä se Iisakkikin ois varmaan muutaman somekuvan aikonaan julkassu... noo mitänyt listaa puuttuu ja kerros maalia..saa kelvata!


 Verhokankaatkin jo esillä, odottaa ompeluaan.

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa, hieno työhuone vaikka keskeneräinen vielä & onnea yrittäjyydestä <3

    VastaaPoista
  2. Oi tuota Pörröä <3! Ja vau mitkä jouluverhot!!! Ihana inspiroiva työhuone tulossa. Joko pääsette jouluksi uuteen tupaan?

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista