perjantai 3. lokakuuta 2014

N'avetan syysmyyjäiset 28.9.2014

Olin jo pitkään odottanut, että pääsen mukaan täällä Västerskogin lähistöllä pidettäviin syysmyyjäisiin. Myyjäiset olivat ihanan sisustuspuodin Villa Nokkosen ja kahvila Návetan kauniissa pihapiirissä. Kannattaa poiketa, jos joskus ajaa uutta Porvoontietä tai motariakin.  http://leipomokahvilanavetta.fi
Pullat ja kakut näyttävät ja tuoksuvat taivaallisilta. (Itse en valittevasti noita voi syödä.) Myös keittolounasta on joka päivä tarjolla.

Viimesunnuntaina pääsin siis toteuttamaan suunnitelmia esittäytyä uudella kotipaikallani kuvittajana (ja muuna käsityö/askarteluharrastajana ja toivottavasti myös ihan taiteilija joku päivä).

Myynnissä minulla oli kirjoja, kortteja ja käsitöitäni.


Olin ottanut muutaman promokuvan myyntikojustani. Nämä kuvat otin ihanana lämpöisenä loppukesän päivänä ja mielessäni oli vain aurinkoinen lämmin myyjäispäivä.  Olikin aika jännitystä, kun viikonloppua edeltänyt viikko oli kylmä ja sateinen ja olisikin ollut aikamoinen myyjäisten pilaaja jos säät olisivat jatkuneet sellainena....


...vaan onneksi päivä oli kuulas ja aurinkoinen heti aamusta, fillairon kyllä villahousuissa ja kevyttoppatakki päällä N'avetan pihaan. Hyvin tarkeni koko päivän, tuli jopa kuumakin.

Olin hyvällä säkällä ajoissa paikalla ja sain valita myyntipaikkani vielä aika vapaasti kolmesta eri  kohdasta pihapiiriä. Söpö Villa Nokkonen takanani sopi "lavastukseen" täydellisesti.


Sain keskutella paljon kirjoista ja korteista, sekä myös Pohjanmaan Aaveet eivät jääneet huomaatta ja näin Pohjanmaan kummitukset pääsivät myös itäuudenmaan tietoisuuteen. Käyntikorttejani meni  pöydältäni vinopino, joka ilahdutti suuresti.

Olin tovin valmistellut myyjäisiin osallistumistani ja tehnyt myyntiin myös käsitöitä.

Kiinittelin viirit ja kranssit puun oksiin ja myöhemin kävi mielessä, että ehkä ihmiset ajatteli niiden olevan vain osa kortistelujani, kun ne eivät tehneet ollenkaan kauppaansa. 

Väkeä riitti päivän aikana ja hyvän sään vuoksi moni olikin lähtenyt fiilistemään kaunista syyspäivää.


Itse en ehtinyt juuri ollenkaan tutustua muiden myyjien tarjontaan, mutta värikkäältä ja monipuoliselta näytti!




Omia myyntiarttikeleita olivat nämä postikortit. Kovasti kyseltiin kortteja muillakin kirjaimilla. Nyt vain S, L, M, P... eli katsotaan jos kirjainten sarja laajenee. Jos kortit kiinnostaa, niin minuun voi olla yhteydessä.  Tai mikä tahansa muu myynnissä ollut käsityö... esittelen niitä nyt vielä tässä. 


Olin tehnyt muutaman "lippuviirimobilen". Nämä voisi laittaa ikkunalle, kattoon tai kesällä puunoksaan  roikkumaan. 

Pienet lapset niitä ihastelikin, mikä olikin kiva huomata.

Viirimobilet 14,-/ kpl
(Kuva on hieman huono mutta väritykseltää pinkki/harmaa, narussa  roikkuu helmiä ja vaaleanpunaisia paljetteja)



Mukana oli myös virkattuja lippunaruja.

Yhdessä virkatussa lippunarussa on 9 lippua, ja sen osion pituus on noin 1,20 m ja kummassakin päässsä on vielä 60 cm nauhat, eli kiinnitys varaa löytyy.

Niistä 2kpl on pinkki/harmaa värityksellä ja 1kpl vaaleanpunainen/harmaa värityksellä.


Virkatut viirinarut 18,-/ kpl


Kankasta ja pitsistä ommeltu viirinaru on kokonaisuudessaan.1,10m leveä.
Tämän hinta on 10,-

Itseäni miellyttänyt "Hompsantuun ovikranssi" oli myös kiva piriste (myös osana ständyäni) ;).
Sen hinta on 40,- . Vaikka se ei  näyttänyt olevan mikään suuri sydäntenvalloittaja niin himoittaisi askarella näitä lisää, vaikka jouluväreissä. Idean tähän löysin kerran Pinterestistä.


Kauniit tulitikkuaskit on minua viehättänyt ja askartelinkin niitä suurella innolla. Nämä jäi myös kaikki itselleni. Taas pienet lapset kävivät niitä hipelöimässä, mutta en yhtään ihmettele ettei vanhemmat niitä ostaneet heille :D

Ehkä täytyy tuota ideaa vielä hioa. Mutta tälläisenään tikkuaskit 2,50,-



Vietän jonkinlaista retsospektiivistä kautta, kun olen kaivanut nämä "Satuja viittoen" kirjan kuvitukseni taas framille koska ensimmäisen kirjan kuvituksesta on jo kohta 10 vuotta!. Minulta löytyykin vielä huonetauluiksi sopivia julisteita  Hans Kristian Andersenin saduista  "Lumikunintagartar" (ylempänä) ja "Villijoutsenet".  Julisteen koko 45x25 cm. 10,-/kpl


4 kommenttia:

  1. Oi miten ihanalta näytti markkinat! Oispa päässyt käymään :) Voisin ostaa Hilmiksen huoneeseen tuon alimmaisen ihanan prinsesalinnajulisteen ja pinkki-harmaa viirimobilekin kiinnostaisi (jos vaan keksis mihin ripustaa) ja itselle yhden tulitikkurasian (ruusu tai tyttö) ;) -AH-

    VastaaPoista
  2. Jee kiva! Enpä ollut miettinyt julisteen logistikkaa, mutta kyllä sekin varmasti lähettettyä saa :) Ainakin nuo muut menee kirjeeseen joka mahtuu hyvin postiluukusta.

    VastaaPoista
  3. Juliste vois logistisesti tulla sun mukana kun tulet kyläilemään ;)

    VastaaPoista