sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Syksyn puuhia


Nyt tassuja paleltaa  mökissä, jos ei laita villasukkaa tai töppösiä jalkaan, ainakin minulla. Muista karvaisemmista otuksista meillä en tiedä ;). Suuri, iso, iloinen ja lämmin asia on tämä mörskään valmistuva tulikivitakka...


Melkein valmista! Vielä ei voida lämmittää, kun piippu puuttuu katolta, mutta eiköhän se joku päivä sinne tule.


Hauska uusi vahakangas löytyi Itiksen hansakäytävän nappiliikeestä. Kuviossa seikkailee sorsaa ja peuraa, pupua ja kettua. Sopinut syksyy vaikka vähän ehkä metsästys tunnelmaa henkii myös. 

Ikkuna puitteitteita ja koristelistoja maalaitiin vielä syyskuun lämpöisinä päivinä.Masa suunnitteli hienot ikkunakoristeet. Muutamassa on jo  komeilemassa.

Uuden talon laittoille laitetaan jytkykerros styroksia.

Haa, näitä kuvia kuvia varmasti odotitte. Pörrö seikkailee 9 viikkonkoisena. 
Itsekkö tässä on lenkille lähdettävä?Pörrö juoksee täysiä...karkuun!Korvat vielä lupattaa vielä tässä vaiheessa.


3 kommenttia:

  1. Onko jotain, mitä tuo Matti ei osaa tehdä itte? Virkata pitsiä? Hyvä että saatte uunin lämmittämään! Täällä ainakin on jo hetkellisesti talvi. Ja tuo Pörrö on maan söpöin otus! Muuten, kun Tahvo haluu sanoa, mihin suuntaan lenkillä pitäis mennä, sekin ottaa remmin suuhun ja alkaa taluttaa ; )

    VastaaPoista
  2. <3 Piristipä viikon alkua katsoa kuvaraporttia teiltä.

    VastaaPoista
  3. Joo, nämä ovat "ratkaisun hetket"- kuvat kun viattomasti annoin leikkiä hihnalla samalla kun harjoiteltiin siinä oloa ;D Nyt tosiaan hieman hihna rieukkumisesta pois opettelua, mutta kyllä Pörrö selvästi ottaa tilanteen haltuu lenkillä jos ei mennä hänen mielestään tarpeeksi mielenkiintoisia reittejä :)

    VastaaPoista