torstai 16. toukokuuta 2013

Maa-artisokka irti!



Kasvimaata on nyt möhitty ja mullitettu. Pikku pläntilleni tuli istettuttua pinaattia, herneitä, kurkkua, kesäkurpitsaa, perunaa, lehtikaalia, minttua ja maa-artisokkaa. Otin tälläisen laajan skaalan viljellykseen, jos paljosta tulisi edes vähän. Kaikki on puutarhaukseni on menttaliteetilla "säkällä mennään". Ja kun niitä pieniä siemeniä tökki multaan, tuntui todella ihmelliseltä että sieltä jotain lähtisi kasvamaan...mutta jännityksellä odotetaan!

Ostaessani siemeniä, ei tullut yhtään kurkittua pussien takapuolelle ja katsottua olisiko kasvupaikka ototollinen, saatikka sitten että esimerkiski maa-artisokka olisi pitänyt jo alkaa idättämään tammi-helmikuussa...No, viskasin nekin siemenet multaan ja vähän vettä päälle..hyvä!

Onneksi satuin saamaan työkaveriltani ihan mukulavaiheessa olevia maa-artisokkia, jotka ilo mielin kaivoin multaan... syksyllä tai ensi keväänä nähdään!



P.S vieläkin hämmästelen päivittäin tämän pihan kasvillisuuden määrään, ei tarvitse kun vähän näitä vanhoja penkkejä kastella niin nuppua pukkaa...täytyy ottaa joku kuvasarja kaikesta mitä kasvaa ja arvuuttella täällä, mitä kaikki kasvit on:)

1 kommentti:

  1. Kivaa päästä sun kanssa teidän pihalle virtuaalikylään! Kirjotat mukavasti. Jatketaan myllertämistä! Terveisin toinen villiintyneen pihan valloittaja. ; )

    VastaaPoista